Ingen korona-frykt i Skausaft:

Med streng adgangskontroll, avlukket "ren sone" for produksjon og daglig rengjøring med såpe og antibac er skausaft en korona-fri sone. I tillegg steriliseres produksjonslokaler daglig med UVC-lys. Også innkommende råvarer og flasker steriliseres med UVC. Alle flasker og andre varer som er klare til pakking må gjennomgå UVC-rensing før de kan sendes.

UVC-sterilisering i Skausaft Vår mixelab steriliseres hver natt (luft og alle overflater) av UVC-lys som dreper alle virus, bakterier og soppsporer.
UVC-lys er farlig for mennesker i slike doser over litt tid. Resultat kan bli brannsår og blindhet. Laboratorium og ren sone låses av og varselskilt henges opp før lysene kan slåes på. Lysene er låst med nøkkel og utstyrt med timer som en sikring mot feil bruk.
Vår mixelab rengjøres grundig først med såpe, så med alkohol eller antibac. Deretter brukes UVC-lys i 2,5 timer for å sikre at hverken virus eller bakterier overlever.
Virus kan leve i dagevis på plast og metall hvis rengjøringen ikke er god nok. Alle våre nye flasker steriliseres i UVC-lys før de taes i bruk.
Også ferdige varer steriliseres over natten før de blir pakket og sendt til kundene.
ADGANGSKONTROLL: Det er fortsatt mulig å hente sine juicer hos Skausaft, selv om produksjonsdelen vår er ren sone og bare for ansatte. Ikke en gang post eller varer taes inn i ren sone uten desinfisering.

Først med UVC-sterilisering:

Skausaft er den første dampebedriften i Norge som bruker UVC-sterilisering av lokaler og varer.  Og vi er fortsatt de eneste som gjør dette. I to år har vi holdt vår lab, våre arbeidsflater, flasker og varer ekstremt rene takket være at vi kan avslutte rengjøringen med UVC-lys.

BAKTERIEDREPENDE UV-LYSRØR avgir kortbølget ultraviolett lys (UVC). Strålene virker ødeleggende på mikroorganismer som virus, bakterier og sporer. Lyset er montert i taket i vår mixelab og renser både vegger, arbeidsflater, golv og luften i rommet. Lyset brukes etter daglig grundig rengjøring, først med såpe, så med sprit/antibac.

Totalsum:
    Til kassen
    (0)