Skausaft norsk ejuice produsent
Skausaft norsk ejuice produsent

Skausaft - norske juiceprodukter!

Skausaft har produsert e-juice til norske dampere siden 2014. Vårt mål er at alle som ønsker å bytte ut tobakk med damping skal finne en favorittjuice hos oss. Derfor har vi utviklet et bredt og variert utvalg, og vi driver hele tiden og utvikler nye smaker og nye juicer. Enten du liker fruktsmaker, et innslag av menthol eller mint, tobakksmak eller en fyldig custard vil du fort finne en favoritt hos Skausaft.

Vi har også varianter i høy VG for de som foretrekker silkemyk damp og cloud chasing. I tillegg har vi et unikt utvalg av langtidslagrede custarder som er modnet mellom ett og tre år. Dette er små produksjoner som erfaringsmessig selges ut raskt.

For deg som ønsker å lage dine egne Skausaft-juicer har vi 25 forskjellige konsentrater, slik at du selv kan lage dine egne Skausaft-juicer.

Alle våre juicer er laget av råvarer fra anerkjente produsenter, og samtlige produkter kan spores fra juicen du kjøper, gjennom mixeprosessen og helt tilbake til produsenten av råvarene. Skausaft fører nøyaktige logger over hver del av mixe- og modningsprosessen, og tester batcher underveis i modningen. Vi setter kundenes sikkerhet høyt, og har egne produksjonslokaler med strenge hygienekrav og adgangskontroll. I tillegg til våre grundige daglige rengjøringsrutiner brukes også ekstra antibakteriell behandling flere ganger ukentlig, og som de eneste i landet "bader" vi produksjonslokalene i steriliserende UVC-lys mellom lab-øktene og om natten.

Totalsum:
    Til kassen
    (0)