Om vår nettbutikk

Vi har ikke laget denne nettbutikken for å selge mer e-juice, men for å selge enda bedre e-juice, og for å få mer tid til å drive med produktutvikling og innovasjon og for å få mer tid til å jobbe for å fremme damping som historiens mest effektive røykesluttmiddel. Skausaft har som et av sine mål at vi hvert år skal bruke inntil 20 % av overskuddet til innsats for dampesaken.

Vår nettbutikk er laget for å gi deg en rolig og ettertenksom handleopplevelse. Vi tillater ikke eksterne annonser for hverken dampebutikker eller utstyr. Vi er ikke koblet til analyseverktøy eller apper som skal få deg til å handle mer eller spontant, eller som skal følge dine nettspor. Vi har også avstått fra å bruke interne verktøy som er laget for å få øke salget. Vi bruker ikke linking for å eksponere deg for varer du ikke har klikket på selv. I Skausaft-butikken skal du få rusle rundt i fred.

Når du i Skausaft-sonen noen ganger finner anbefalinger eller linker, er disse aldri betalt eller sponset. Vi anbefaler det vi mener er riktig, basert på lang personlig erfaring. Ingen kan kjøpe seg til anbefalinger eller reklameinnhold i vår butikk.

Les mer om personvern, betingelser og rettigheter i her.

Om vår bedrift:

Skausaft har produsert e-juice til norske dampere siden 2014. Vårt mål er at alle som ønsker å bytte ut tobakk med damping skal finne en favorittjuice hos oss. Derfor har vi utviklet et bredt og variert utvalg, og vi driver hele tiden og utvikler nye smaker og nye juicer. Enten du liker fruktsmaker, et innslag av menthol eller mint, tobakksmak eller en fyldig custard vil du fort finne en favoritt hos Skausaft.

Vi har også varianter i høy VG for de som foretrekker silkemyk damp og cloud chasing. I tillegg har vi et unikt utvalg av langtidslagrede custarder som er modnet mellom ett og tre år. Dette er små produksjoner som erfaringsmessig selges ut raskt.

For deg som ønsker å lage dine egne Skausaft-juicer har vi 30 forskjellige konsentrater og 40 oneshots, slik at du selv kan lage dine egne Skausaft-juicer.

Alle våre juicer er laget av råvarer fra anerkjente produsenter, og samtlige produkter kan spores fra juicen du kjøper, gjennom mixeprosessen og helt tilbake til produsenten av råvarene. Skausaft fører nøyaktige logger over hver del av mixe- og modningsprosessen, og tester batcher underveis i modningen. Vi setter kundenes sikkerhet høyt, og har egne produksjonslokaler med strenge hygienekrav og adgangskontroll. I tillegg til våre grundige daglige rengjøringsrutiner brukes også ekstra antibakteriell behandling flere ganger ukentlig, og som de eneste i landet "bader" vi produksjonslokalene i steriliserende UVC-lys mellom lab-øktene og om natten.

Manøvrering i butikken: Velg ønsket kategori i menyen til venstre. For mobilbrukere: trykk på menyknappen øverst til venstre

Totalsum:
    Til kassen
    (0)