HVEM ER VI?

SKAUSAFT er en norsk utvikler og produsent av e-juice, konsentrater og premixer til skandinaviske dampere. Kvalitet og forbrukersikkerhet er våre fremste mål.

Vår signaturjuice Skausaft ble laget i 2014, tett fulgt av Elefantmelk. De har vært de mestselgende norske juicene hvert år siden, og er det fremdeles.

Våre juicer er utviklet og produsert i Norge, med tanke på skandinaviske smakspreferanser.

PRODUKTER OG PRODUKSJON

Skausaft bruker bare aroma og base med MSDS (sikkerhetsdatablad) fra verdens mest anerkjente produsenter. Vi importerer den selv, og har derfor full kontroll med kvaliteten. Vi var de første i landet til å etablere produksjonslokaler for e-juice med hygienestandardpå laboratorienivå. Vi har nå en ny og godt utstyrt mixelab/ren avdeling med full adgangskontroll, modningsrom for e-juice, eget vaskerom og skifterom og meget strenge hygienerutiner. Vi har over 4000 liter kjølekapasitet for juice og aromaer.

All produksjon og flasking registreres og loggføres. Hovedmodning av juiceprodukter skjer i eget rom. Når juicene har oppnådd ønsket grad av modning, flyttes de til stabilisering i modningsrom nr. 2 der vi har senket temperaturen til under 15 grader. Der står juicene minimum to uker før flasking skjer. Juice forlater ikke ren avdeling før den er flasket i bruksflasker og forseglet. Flasking skjer på egne stasjoner med juicepumper.

All overføring av base, aroma og e-juice skjer med pumper i lukket system. I tillegg til våre grundige daglige rengjøringsrutiner brukes også ekstra antibakteriell behandling flere ganger ukentlig, og produksjonslokalene "bades" i steriliserende UVC-lys mellom lab-øktene og om natten.

Skausaft har kapasitet til å produsere juice og konsentrater for andre virksomheter. Vi kan også foreta flasking på bruksflasker.

Vi selger bare e-juice som er fullmoden og dampeklar, men kan levere nyblandet bulk på bestilling. Våre juicer er Norges mest solgte, og kan i smak og kvalitet konkurrere med de aller beste internasjonalt.

Andre produkter er shortfill, longfill, konsentrater og oneshots. Vi utvider også stadig liseten over aromaer og flasker.

KJØPE I STØRRE FLASKER OG SPARE MYE?

Mange av våre kunder har fulgt oss i årevis, og er vant til å spare betydelige beløp ved å kjøpe favorittjuicen sin fullmoden i større flasker (bulk). Mange juicer kan leveres fullmodne i både 250, 500 og 1000 ml. Ikke alle bulkstørrelser er lagt inn i butikken. Finner du ikke DIN e-juice i riktig størrelse? Send en mail til kjetil@skausaft.no så skal vi nesten alltid få ordnet det.

De fleste juicene kan også leveres nyblandet i 1000 ml bulkflasker til dampere som ønsker å modne juicene selv. Slike bestillinger må komme i mail, og vi beregner 3-4 dagers leveringstid på nyblandet bulk. På disse gir vi 15 % rabatt.

Totalsum:
    Til kassen
    (0)